Radio Active 104.5 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Active 104.5 transmeton prodhime të ndryshme lokale.

Radio Active 104.5 Adresa zyrtare e internetit është www.active.fm

Radio Active 104.5
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands Antilles : Radio Active 104.5 ]