Mega Hit FM is ‘the number one hit music station‘ on Bonaire. With a mix of current hits from the United States and Europe, combined with the best oldies and some Spanish songs. On the hour and half hour, short news and commercials are aired. Keep it në dhe të ndjehen muzikë!
Hit FM Mega adresa faqen zyrtare është www.megahitfm.com

Hit FM Mega
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands Antilles : Hit FM Mega ]