Saptakoshi FM 90 MHZ është një stacion radio Nepali që është vendosur në Ithari, Nepal. Shfaq të gjitha programet e radio se një dëgjues mund të mendoni. Saptakoshi FM 90 MHZ ka marrë një gamë të gjerë të zhanër muzikës të tilla si Shkëmbi, R dhe B, Hip Hop, Vend, Soul etj. Saptakoshi FM 90 MHZ është bërë një lojtar kryesor në fushën e radios në një kohë shumë të shkurtër. Saptakoshi FM 90 MHZ është vendosur të gjithë për të bërë dëgjuesit e saj të çmendem me të rrahur e muzikës.

Saptakoshi FM 90 Faqen zyrtare MHZ është www.skfm.com

Saptakoshi FM 90 MHZ
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Saptakoshi FM 90 MHZ ]