Radio Shuklaphanta FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radiot Shuklaphanta FM besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale.

Radio Shuklaphanta FM adresa faqen zyrtare është www.sfm994.com

Radio Shuklaphanta FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Shuklaphanta FM ]