Radio Saurpani është një radio në internet Nepali e cila arrin në pothuajse të gjitha dëgjuesit e Nepal dhe njerëzve Nepalisht që jetojnë në vende të tjera përmes internetit. Radio është një vend i madh për të përjetuar disa nga lloji muzikës më të mirë i Nepalit që këndoi nga këngëtarët Nepalisht. Radio Saurpani është transmetimi në gjuhën Hindi.
Radio Saurpani adresa faqen zyrtare është www.saurpani.org

Radio Saurpani
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Saurpani ]