Qëllimi kryesor i Radio Saligram është për të siguruar që ata të kontribuojnë të mirën e tyre për të ndërtuar një vend të begatë, vendi që është pasuruar me arsim, komunikimit dhe teknologjisë. Radio Saligram është duke punuar në krijimin e vetëdijes dhe të përhapur mesazhin edukativ për dëgjuesit e tyre.
Radio Saligram adresa faqen zyrtare është www.radiosaligram.com.np

Radio Saligram
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Saligram ]