Radio Ramaroshan broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Ramaroshan broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Ramaroshan website address is www.radioramaroshan.com.np

Radio Ramaroshan
Please wait radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Ramaroshan ]