Evolucioni i radio të mesme të bazuar në internet ka krijuar një lloj revolucioni në mënyrën se si ne radio përjetuar më parë. Saj tani e lehtë për të arritur një numër të mirë të dëgjuesve të gjithë botën për shkak të kësaj radio mani në internet dhe Radio Janakpur është duke u përpjekur nivelin e tyre të vështirë për t'u bërë një radio më premtuese në internet në Nepal.
Radio Janakpur adresa faqen zyrtare është www.radiojanakpur.org.np

Radio Janakpur
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Janakpur ]