Radio HAMRO Sansar luan këngë të bukura Nepali. Nepal është një vend i cili edhe duke qenë një vend i vogël është një nga ato vende të cilat është të paturit e një trashëgimi të mirë muzikore e vet. Me njerëz Radio HAMRO Sansar mund të gëzojnë theks Nepalisht muzikor dhe mund të merrni të lidhur me stilin muzikor të Nepal.
Radio HAMRO Sansar adresa faqen zyrtare është www.radiohamrosansar.com
Radio HAMRO Sansar
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio HAMRO Sansar ]