top logo

Radio Birat 88.5 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Birat 88.5 broadcasters believe in providing Nepali music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Nepali music.

Radio Birat 88.5
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Radio Birat 88.5 ]