Nepal FM 91.8 është një radio përgjithshme e Nepali. Nepal FM 91.8 transmetimet për 24 orë në ditë. Së bashku me programet muzikore Nepal FM 91.8 gjithashtu transmeton arsimore, informativ, dokumentar, Shërbimet radio motit etj. Nepal FM 91.8 është duke bërë një shumë prej nxitur cilësinë dhe shërbimet radio gusto. Nepal FM 91.8 website zyrtar është
www.nfm.com

Nepal FM 91.8
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Nepal FM 91.8 ]