top logo

Si FM Kombëtar 88.2 i Nepal kjo radio ka marrë një gamë shumë të ndryshme të programeve të radios. Nga lajmet në muzikë. argëtuese për sport dhe programet e motit të lidhura janë transmetimet në Kombëtare FM 88.2. radio ka marrë dhe të përpiqet të sigurojë gjithçka dëgjuesit e Nepal janë të interesuar në.
Kombëtare FM 88.2 Adresa zyrtare e internetit është www.nationalfm.org

Kombëtare FM 88.2
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Kombëtare FM 88.2 ]