top logo

Metro Fm është Nigerisë numër një Adult Bashkëkohore (70%) radio dhe shije të ndryshme (30%). Qendra jonë është në 18-35 Turma me “kjo” dhe “që” shtuar për të mbajtur turmat ndryshme mbërthyer. Shije ynë i muzikës botërore gjithashtu shërben si një lidhës në turmë botërore dhe të zbulojë fokusin tonë thelbësor për gjërat rreth e rrotull globit.

Në të vërtetë, ekskursion në këtë pikë ka filluar vite të shumta para se në 22 Prill, 1977 si Frekuenca parë moduluar [FM] stacion në Nigeri, Afrikën Perëndimore dhe Afrika. Ajo ishte FM stereofonik dhe stacion radio AM punuar në 97.6 Bilanci përsëritje dhe 1458 AM dhe u iniciua Nbc2, atëherë Rn2 para se të transformohet në Metro. Në shtator, 2011 Përsëritje Metro është ndryshuar për 97.7 FM nga 97.6 FM.

Metro 97.7fm në 2013 u del për të ndihmuar 18-35 Grupi vit i dëmtimit. Metro është menduar të jetë "numër një ndihmës radio audiencës’ me një grup të këndshëm dhe të ekspertëve të lënë mënjanë disa minuta.

Pra, na mbajnë vazhdimisht në vegël tuaj duke dëgjuar me arsyetimin se ne jemi tuajat tastefully

Metro 97.7 FM adresa website zyrtar është www.metro977.fm

Metro 97.7 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Metro 97.7 FM ]