top logo

Hetauda FM është lojtar i gjithë muzikës popullore nga trending dhe legjendare këngëtarë dhe muzikantë e Nepali. Kjo është një radio për të pasur një kontakt të muzikës Nepalit me prezantim të lartë të nivelit dhe qasje për të siguruar programe radio klasit kryesor. Me Hetauda FM udhëtimin e saj të gjithë rreth miqësor muzikore.
Hetauda FM adresa faqen zyrtare është www.hetaudafm.com.np

Hetauda FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Hetauda FM ]