top logo

Zgjedhja FM 90.4 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Zgjedhja FM 90.4 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale.

Zgjedhja FM 90.4 Adresa e internetit është www.choicefm.org

Zgjedhja FM 90.4
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Nepal : Zgjedhja FM 90.4 ]