top logo

National Radio Namibia broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. National Radio Namibia broadcasters believe in providing real music variety.

National Radio Namibia
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Namibia : National Radio Namibia ]