top logo
Radio Tivat bazuar në Tivat, Mali i Zi është një nga stacioni popullore muzikë. Radio Tivat Stacioni streaming muzikë dhe Programet si në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një Lajme, Kanal radio shumëllojshmëri luan rreth orën 24 orë live online. Radio Tivat gjithashtu veprojnë programe të ndryshme muzikore consistantly për njerëz të të gjitha moshave.
Radio Tivat adresa faqen zyrtare është radiotivat.com
Radio Tivat
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Radio Tivat ]