Radio Jadran broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Radio Jadran broadcasters believe in providing real music variety.

Radio Jadran website address is radiojadran.com

Radio Jadran
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Radio Jadran ]