top logo
Radio Berane është një emër i zakonshëm në industrinë e radio në internet e Malit të Zi. Të gjitha stuff dhe anëtarët e stacionit është e specializuar në të sjellë përvojën më të mirë në internet radio me programet e radios më të mira që mund të prekin dhe i pëlqente me dëgjuesit e radios. Radio Berane ka marrë një numër të gjerë të programeve të radios për orarin e programit.
Radio Berane adresa faqen zyrtare është www.radioberane.me
Radio Berane
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Montenegro : Radio Berane ]