top logo

KPRG-FM 89.3 është shoqëria e përgjithshme radio show stacioni i Radio Fondacionit Arsimor Guam. KPRG është i autorizuar nga Komisioni Federal i Komunikimeve për t'i shërbyer interesit të përgjithshëm të shoqërisë, strehim dhe nevoja e individëve në ishullin e Guam. KPRG është një lajm i shkëlqyer, të dhënave dhe përfitimi diversion në një mjedis jo-biznesit. KPRG është një organizatë jo-mbështetës element me një angazhim për t'i dhënë trajtim të arsyeshme dhe të paanshëm për të gjitha anët e çështjeve.

KPRG FM adresa faqen zyrtare është www.kprgfm.com

KPRG FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mix : KPRG FM ]