The Mix Radio 80s is a online music radio station. The Mix Radio 80s broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. The Mix Radio 80s has something for all discerning music lovers.

The Mix Radio 80s official website address is themixradio.co.uk

The Mix Radio 80s
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : The Mix Radio 80s ]