Radio Nicolaita broadcasts both Mexico and international music that varies too from genre to genre. Edhe pse zhanër i tyre kryesor i zgjedhjes është Pop dhe Rock, por ata nuk kanë asnjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Radio Nicolaita main vision is to play what their listeners will listen or if saying the other way what their listeners would like to listen. As Mexico has its own beautiful tradition of music and culture Radio Nicolaita most of the time tries to play songs and arrange programs that’s gonna represent its own tradition of music and culture.
Radio Nicolaita official website address is radionicolaita.umich.mx
Radio Nicola'itans
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Radio Nicola'itans ]