Radio Mexiquense Zumpango broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Mexiquense Zumpango broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Mexiquense Zumpango official website address is www.radioytvmexiquense.mx

Radio Mexiquense Zumpango
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Radio Mexiquense Zumpango ]