Radio 6.20 dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Radio 6.20 has become a very popular radio station of Mexico City, DF, Mexico in a very short matter of time with ther friendly approach towards their listeners.
Radio 6.20 Adresa zyrtare e internetit është www.620.com.mx
Radio 6.20
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Radio 6.20 ]