MAXIMA 97.9 FM transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. MAXIMA 97.9 FM broadcasters believe in providing POP music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Pop music.

MAXIMA 97.9 FM adresa website zyrtar është maxima.com.mx

MAXIMA 97.9 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : MAXIMA 97.9 FM ]