Maxima 97.7 është një radio stacion në internet ndërkombëtare luajnë një freskët, Formati uplifting dhe eklektik muzikë për një audiencë globale. Maxima 97.7 janë një stacion i pavarur për gjeneratën në internet, connecting those who already have a strong connection with Obregon, SO, Mexico.

Maxima 97.7 Adresa zyrtare e internetit është maxima.com.mx

Maxima 97.7
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Maxima 97.7 ]