top logo

La Zeta 100.5 FM welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter wheather you are living in Uruapan, MC, Mexico or anywhere else in the world. With songs from the popular music artists of Uruapan, MC, Mexico and from the whole world La Zeta 100.5 FM është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri.

La Zeta 100.5 FM
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : La Zeta 100.5 FM ]