I fuqishëm 860 AM is the season with the best classics of Mexican popular music, charge that listeners make a trip to the past with success rancher, northern, grupero and band of the 70’s genre, 80'S, 90'S dhe sot, people between 30 dhe 60 years old are the listeners of the station, just enjoy all the games of the Padres since it is the official station.

I fuqishëm 860 AM adresa e internetit është www.lapoderosa860.com

I fuqishëm 860 AM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : I fuqishëm 860 AM ]