The best of the grupera wave, banda, nortena, duranguense and tropical. A very cheerful and youthful season, simply unattainable from Puerto Vallarta Jalisco. La Patrona 93.5 FM streaming muzikë dhe programet si në internet. La Patrona 93.5 FM është 24 orë 7 ditë radiodëgjoni online

La Patrona 93.5 FM adresa website zyrtar është www.lapatrona981fm.com

La Patrona 93.5 FM
Please wait radio is Loading…

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : La Patrona 93.5 FM ]