La Explosiva 730 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. La Explosiva 730 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Mexican Music.

La Explosiva 730 Adresa zyrtare e internetit është laexplosiva730.net

La Explosiva 730
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : La Explosiva 730 ]