Consentida 820 AM Transmitting From Zapopan Jalisco Mexico The Romantic Star. Consentida 820 AM is a online music radio station. Consentida 820 AM broadcasts to the regions 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Me një përzierje të madhe të xhazit, gjendje e dëshpëruar, popull, Bota dhe muzikë klasike. Consentida 820 AM has something for all discerning music lovers.

Consentida 820 JAM adresa zyrtare e internetit është www.consentida.com.mx

Consentida 820 AM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Consentida 820 AM ]