El Chakaloso De La Sierra transmetimit si stacioni bosi internet radio në Sierra. Kjo është një stacion radio në internet i cili transmeton për 24 orë në ditë dhe radio kryesisht luan muzikë meksikan Rajonale. Transmetimi nga Meksika radio gjithashtu luan të gjitha muzikë popullore meksikane rajonal.
El Chakaloso De La Sierra adresa faqen zyrtare është www.elchakalosodelasierra.blogspot.mx

Chakaloso De La Sierra
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Chakaloso De La Sierra ]