Capital Maximum Monclova 91.1 FM, transmits from the Sierra de Santa Rosa in Muzquiz Coahuila with 100,000 whats with its cabin in Monclova Coahuila. Capital Maxima Monclova broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo.

Capital Maxima Monclova official website address is www.capitalmaxima.mx

Capital Maxima Monclova
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mexico : Capital Maxima Monclova ]