top logo
Radio Rurale është transmetuar me vizionin për të rritur zbatimin e gjuhës së tyre dhe trashëgiminë kulturore në një mënyrë zbavitëse. Vizioni i tyre është që të promovojë dhe të rritur fuqinë e gjuhës së tyre amtare duke transmetuar disa nga programet radio më të mirë në lidhje me të gjithë ditën e gjatë. Stacioni është gjithmonë i lidhur me popullin e saj dhe dëgjuesit në mënyrë që të krijojë një të mesme të madhe për shqetësim të komunitetit.
Radio Rurale adresa faqen zyrtare është www.radioruraledekayes.net
Radio Rurale
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Mali : Radio Rurale ]