Traxx FM është në pronësi të plotë dhe të financuar nga qeveria malajziane dhe vetëm stacionin e saj të radios që është transmetuar në gjuhën angleze. Traxx FM ka programe të ndryshme të planifikuara për çdo grup tjetër moshe të shikuesve nga të rinjtë për të rritur. Penetron Traxx FM 90% Mbulimi i të gjithë Malajzi. Ata transmeton programe të ndryshme popullore radio si Këtu mua, Dëgjoni up etj. Faqja zyrtare e Traxx FM është traxxfm.rtm.gov.my
Traxx FM
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Traxx FM ]