top logo

Pahang Fm është për kërkuesit e radio stacionit me programe të pasuruar që jetojnë në Pahang, Malaysia. Pahang Fm është bërë shumë e popullarizuar dhe e saj radio më popullor që është transmetuar agimi deri në muzg çdo ditë në qytetin Pahang të Malajzisë. Një mundësi, është sllogani i Pahang FM dhe që përfaqëson një drejtim për muzikë të bukur të Malajzisë. Pahang Fm është themeluar nga Qeveria e Malajzisë në korrik 1966. Kjo është transmetuar nga Kuala Lumpur në qytete të gjithë vendin. Faqja zyrtare e Pahang FM është www.pahangfm.gov.my

Pahang Fm
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Pahang Fm ]