Për:

Lite FM është Malajzia muzika klasike bazuar radio stacioni i fundit i cili është i njohur tashmë për shkathtësi e saj drejt muzikës klasike. Lite FM luan muzikë klasike nga e mira e 60 të vjetër në fund të 80 dhe madje edhe radio gjithashtu luan ato këngë shumë e cila ka marrë një theks të ndryshëm apo theks klasike për të. Radio është si një zgjidhje e ndaluar për të gjithë dashamirët e atyre të mirë muzikës së vjetër klasike. Vizioni kryesor Lite FM-së është që të jetë numër një radio të gjitha stacionet e muzikës klasike të bazuar në radio e Malajzisë dhe duke i mbajtur të lidhur me dëgjuesit e tyre dhe duke u ofruar atyre me këngët që ata dëshirojnë ata kanë tani arritur këtë qëllim.

Shows Featured:

  • 6am-10:00: Lite Mëngjesi me Steve dhe Shaz
  • 10am-04:00: Më shumë Muzikë ditë pune me Ross
  • 4pm- 8pm: Drive Smooth
  • 8pm-05:00: Love Songs me Konstandinit

Faqja Zyrtare: www.litefm.com.my

Themeluar në: 1997.

Pak FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Malaysia : Pak FM ]