top logo

Radio Energjisë 94.4 FM ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj. R&B, Soca, Bollywood Hits, Chutney selektive, Hip-hop dhe Reggae Muzikë mund të dëgjohet.

Radio Energjisë 94.4 FM adresa website zyrtar është www.energyradio.eu

Radio Energjisë 94.4 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Maqedoni : Radio Energjisë 94.4 FM ]