top logo
Radio Sympa is a hit radio station broadcasting from Luxembourg. Ajo luan gamë të ndryshme të zhanreve të muzikës si Adult Bashkëkohor, Shumëllojshmëri, etj. It also airs updated news and talk shows. Përveç të gjitha këto programe, forca e tij është e dëgjuesit’ Pjesëmarrja dhe reagimet nëpër internet.
Radio sympa
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Luxembourg : Radio sympa ]