Zëri i Van

Info koment Stacione raport

Zëri i vizionit radio Van është që të ringjall shoqërinë armen, doganat dhe dialekti dhe të mbajtur atë brenda të re dhe të gjallë e sotme të ri. Ne të ushqyer ndjenjat e mbajtur me personalitetin e dikujt nëpërmjet tregtare të shoqërisë dhe mendimet e dijetarëve dhe muzikë.

Zëri i Van adresën e internetit është www.voiceofvan.net

Vend: Lebanon

loading...

Popular Stations