top logo

Sawtlebnan FM është radio popullor në Liban dhe kjo është radio që i pëlqen për të ofruar dëgjuesit e tyre me programet e dëgjuesit e tyre pret nga një radio të tillë si kjo. Sawtlebnan FM ka disa politike, programe kulturore e cila ndihmon për të kuptuar gjendjen aktuale të politikës rreth rajonit.
Sawtlebnan FM adresa faqen zyrtare është www.vdl.me

Sawtlebnan FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Lebanon : Sawtlebnan FM ]