Radio Fontana 98.8 FM është një radio stacion muzikë në internet. Radio Fontana 98.8 Transmetimet FM në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Radio Fontana is a broadcast radio station in Istok, Kosovo, providing Community News, Diskuto dhe Argëtim.

Radio Fontana 98.8 FM adresa e internetit është www.radiofontana.org

Radio Fontana 98.8 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Fontana 98.8 FM ]