Radio Deshmia dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre. Radio Deshmia është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Kosovës në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre. Radio Deshmia adresa faqen zyrtare është www.radiodeshmia.com
Radio Deshmia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Deshmia ]