Kameme FM

Info koment Stacione raport

Kameme FM është i afërt me zemrat e shumë, në nivel lokal dhe përtej kufijve. Kameme FM, Stacioni kryesor Kenias vernacular, goditur valët në vitin 2000, dhe ka rritur që nga një stacion i zakonshëm në një mënyrë jetese dhe një lëvizje. Duke qenë pionier e përditshme stacion në Kenia, Kameme ka programimin zhvilluar inovative dhe krijuese-paraqitur. Kameme vlerëson dëgjuesit e tij nevojat e të cilëve aspiratat janë të një rëndësie të madhe. Kameme është marrë në nivel lokal përmes 101.1FM në Nairobi dhe rrethinat e saj, 92.3FM në Nyeri dhe Nanyuki, 99.3FM në Nakuru, Eldoret në 101.9 FM, Mombasa në 97.6 FM, Narok 100.7 FM dhe Meru në 106.7 FM energjisë FM. Faqja zyrtare e Kameme FM është www.mediamaxnetwork.co.ke/kameme-radio

Vend: Kenya

Zhanret:

loading...

Popular Stations