Qendrore FM 97.1

Info koment Stacione raport

You can make your wish regarding the song you prefer to listen at Central FM 97.1 dhe në të njëjtën kohë ju mund të siguruar një gjë pa marrë parasysh se çfarë ata bën wit zgjedhjes së tyre këngën ju nuk do të merrni dissapointed. Radio do t'ju kullosin me zgjedhjen e tyre të pista të mëdha për programet e tyre ditën e gjatë.

Detajet e kontaktit-

FaceBook: centralfmke

Gjuhe: English, Kikuyu

Vend: Kenya

Zhanret:

loading...

Popular Stations