BulBul broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. BulBul broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown Pop and Folk.

BulBul website address is ne.fm

BulBul
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kazakhstan : BulBul ]