top logo

Të jetë i lumtur 78.9 is at the same time an online radio broadcaster, lumë ofruesi radio dhe hosting ofruesi i shërbimit, which has made them different than other online medium or radios of Japan. Programet e tyre përfshin aspekte të ndryshme duke përfshirë edhe reklamat e tyre të biznesit dhe kjo është radio e tyre e cila nuk të transmetimit në një zhanër fikse në vend ata janë të transmetimit me shumë zhanreve të ndryshme.
Të jetë i lumtur 78.9 Adresa zyrtare e internetit është www.be-happy789.com

Të jetë i lumtur 78.9
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Japoni : Të jetë i lumtur 78.9 ]