Thunderdome Radio is a new online radio based media. The radio is broadcasting live from their state of the art radio studio and they are live for 24 orë në ditë dhe shtatë ditë në javë. Thunderdome Radio broadcasts uncensored contents from Kingston Jamaica and Toronto Canada.
Thunderdome Radio official website address is www.thunderdomeja.com

Thunderdome Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Jamaica : Thunderdome Radio ]