Virgin Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Virgin Radio broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of known and unknown tracks of rock and 80s. Virgin Radio official website address is www.virginradio.it
Virgjëresha Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 seconds Radio is Loading...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Virgjëresha Radio ]