Virgin Radio Italia is a live online Spanish radio in Italy . Virgin Radio Italia broadcast 24 orë program të jetojnë në internet. Virgin Radio Italia vision is to represent Italy culture globally, the company targeting the listeners who speak Spanish and live both inside the country and abroad. This radio station is committed to promote Italian Culture, Muzikë, Lajm, Trashëgim, Turizëm dhe shumë më tepër me stacionin e tyre. Virgin Radio Italia is a music-based Italian radio station, which began across the nation Tv on 12 Korrik 2007 në 12:00 Jam. It is possessed by a joint-wander between Gruppo Finelco and Virgin Group and the modifying comprises of rock music.
Faqja Zyrtare : www.virginradio.it

Virgin Radio Italia
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Itali : Virgin Radio Italia ]